Blog

view:  full / summary

Roligt pa minisemester till Goteborg

Posted by [email protected] on October 24, 2016 at 3:15 PM


 

Att hålla barnen underhållna medan du skämma bort dig själv på semester kan ofta vara en jobbig sak att göra. Lyckligtvis har Sveriges andra stad, Göteborgs kulturella, ett utbud av aktiviteter för både barn och vuxna kan njuta av. Om du upplever lite trötthet i januari, eller bara letar efter sätt att njuta av halv sikt, är minisemester till Göteborg det perfekta valet.

 

Besökare i Göteborg bör inte missa en utflykt till nöjesparken Liseberg, som ligger i centrala Göteborg som det fungerar som en bra utgångspunkt för familjesemestern. Parken är en av Sveriges mest populära attraktioner för både svenskar och turister på minisemester på grund av sin stora storlek, vackra miljö och varierade attraktioner. Parken innehåller 35 olika turer och äventyr som är lämpliga för barn och vuxna av alla mod! Den stora stjärnan i parken är jätte Balder berg-och dalbana, som namnges ofta som en av världens bästa trä dalbanan. Parken öppnades 1923 och idag tar emot cirka tre miljoner besökare årligen. I 2005 valde Forbes Magazine Liseburg som en av de topp 10 nöjesparkerna i hela världen. Ska du ta i Universeum, vetenskap och discovery centrum som handlar om interaktion.

 

Göteborg är en mycket tillgänglig destination för familjer på minisemester som det är lätt att resa runt och majoriteten av anläggningar är barnvänliga. Barn älskar petting djur i djurparker, så varför inte bege dig till Slottsskogen där dina småttingar kan upptäcka Barnens zoo och Djurgårdarna familj djur Park - missa inte mata sälarna kl 2! Slottsskogen bokstavligen betyder "slottet skog" och är perfekt för att fånga en frisk fläkt. För en avkopplande familjedag, bege dig till de gräsbevuxna områdena så snart vädret värms upp för picknick och sola. Äldre barn kan också njuta av en runda minigolf av Göteborgs skuggiga skogar. Parken är också hem till Natural History Museum och ett observatorium-massor att hålla hela familjen underhållen i timmar i sträck. Ett annat alternativ på familjens minisemester i Göteborg är att inleda en sälsafari från kustsamhällena som Lysekil där kan du också läsa om Sveriges västra havet på Havets Hus aquarium.

 

På en ytterligare anmärkning av avkoppling är Göteborgs botaniska trädgård den största i sitt slag i Sverige, med ca 430 hektar naturliga trädgårdar. Parken är hem för över 1200 fina växtarter samt en bambu grove, en lampa trädgård och många växthus förutom massor av öppna ytor för barnen att leka medan du njuter av naturens läckerheter. Om du vill åka på semester någonstans som dina barn kommer att njuta lika mycket som du gör, se inte längre än Göteborg.

Fyra bra satt att spara pengar i Thailand

Posted by [email protected] on October 3, 2016 at 9:25 AM


 

Thailand är notoriskt drömdestination för de med en budget. Maten är billig, vandrarhem är billiga och även flyg runt Asien för mer äventyr är billiga med vissa lågprisflygbolag. Att stanna för länge i städer som Bangkok kan ta på budgeten om inte du är försiktig. Så, hur kan du spara mest pengar när du reser i Thailand? Här är fyra grymma sätt att göra det.

 

Leva som en lokal

 

Låter det enkelt? Om du verkligen vill spara pengar, måste du sluta vara sådan turist och börja leva lite mer som en lokal inföding gör. Det innebär med lokala bussar och allmänna kommunikationer, äta lokal mat och dricka lokala ölsorter (ingen import öl tillåtet). Genom att stanna på billiga Pensionat, kan du lätt överleva på så lite som £8 per dag.

 

Äta street food

 

Detta faller i levande som en lokal kategori också men definitivt förtjänar är det egen förklaring. Streetfood är god och säker att äta, antagligen säkrare än att äta mat som tillagas i en restaurang. Om det inte var hundra tusentals thailändare inte skulle äta det och står som har långa köer är sannolikt bäst. Plus så kostar denna mat en bråkdel av vad det kostar för att äta på en restaurang.

 

Köpa öl på 7-Eleven

 

Ja har denna populära amerikanska kedjan gjort sin väg till Asien och om du vill spara några Baht här och där, bäst att köpa dina öl här och sedan njuta av ut på gatorna. Det kommer säkert hjälpa dig att spara i stället för inredningar upp en stor flik på en bar.

 

Happy Hour är din vän

 

Om festande är din högsta prioritet när du reser i Thailand, kommer att Happy Hour vara din bästa vän. Du kan ofta hitta drycker för halva priset eller några bra 2-för-1 erbjudanden på mat och dryck. Dra nytta av det och inte må dåligt på att köpa en runda för dina resande vänner.

 

Yogaklasser och terapi i Dubai

Posted by [email protected] on September 25, 2016 at 3:40 PM Comments comments (0)


 

Yoga betyder gemenskap av kropp och själ. Detta är en praktisk vetenskap för att uppnå ultimat - moksha. Mitt syfte är att eliminera missuppfattningen att yoga är för äldre och sjuka. Denna praxis av yoga bör helst börja i tidig barndom, när kroppen är i sig lös och flexibel. börjar tidigt ger sanningen till det gamla ordspråket “är bättre att förebygga än att bota”. Även yoga hjälper i behandling av sjukdomar, även om det inte är det enda målet.

 

Gamla mästare som Patanjali har gjort mänskligheten känner att yoga är en vetenskap som är praktisk och användbar med garanterad tillväxt nå alla nivåer av människaexistensen - fysiska, mentala, känslomässiga, fysiologiska och andliga. Hans enda princip är att flytta från en medlemsstat till ett tillstånd av inga åtgärder.

 

Den gamla konsten att yoga säger att ett tomt sinne är seminariet av Gud. Över tiden, har det medicinska samfundet gjort stora framsteg. Så, metafysik, fysik, kemi, människans fysiologi och idrottsmedicin. Yoga är en praktisk vetenskap, men har fallit i händerna på dem som inte riktigt förstår djupet och använda den för ytliga, som den högra siffran, vikt förlust och stress management.

 

Du kanske undrar: “Jag vet några asanas (ställningar), Bandha (neuro-muskulära lås), mudras (gester) och kriya (rening tekniker) när jag tränar, alla jag känner är avslappnad och ljus” är deras oförmåga att… delta i en djupare nivå, som blockerar möjligheten av yoga som tar dig bortom avkoppling och en känsla av lätthet. materialistiska galna brådskan att tjäna mer än de behöver senaste bilar och mobiltelefoner har blivit så upptagen att du glömmer att varje andetag vi är närmare döden.

 

Yoga-och wellness trivsel i Dubai - och i desperat behov av samhället, såsom diabetes och fetma är att nå epidemiska nivåer i denna mellanösternregion (en olycklig tendens resultatet av västerländsk påverkan). Dubai köpcentrum och gallerior är bortom imponerande, men tyvärr också full av oändliga möjligheter att fylla i bearbetade livsmedel. Det var uppmuntrande att höra hur yoga och fitness är väl emot.

 

Jag slutade mitt äventyr i Dubai med en utmärkt vegetarisk middag på Burj Khalifa - den högsta byggnaden i världen - och den konstgjorda sjön, som hade en massiv show, upprepa vattenverk. I de senaste timmarna tog jag i all den enorma energi som jag har fått under de föregående dagarna. I 13 timmars flyg tillbaka till Kanada, var allt jag kunde tänka “När jag kan gå tillbaka?”

 

Jag beslutade att starta denna grupp för att öka medvetenheten om Yoga i Dubai. Det är en kraftfull form av yoga med specifika resultat, men medvetenheten kallas yoga. Så vill du uppleva ditt väsen, lära sig hur man kommer åt ditt neutrala sinne, har laxermedel negativa känslor en fysisk kropp stark och frisk, sedan ditt instrument. Varje klass är annorlunda och slutar med en meditation, så jag aldrig uttråkad! Alla kan gå, vad yoga kan göras av nybörjare och erfarna proffs.

 


Rss_feed